opc_loader

Ruilen en Retouren:

Nadat u de bestelling heeft ontvangen en het product goed is afgeleverd kan het toch zijn dat u om een of andere reden van uw aanschaf af wilt zien. Voor dit soort gevallen bestaat er een zogenaamde afkoelingsperiode. Deze afkoelingsperiode duurt 14 kalenderdagen en gaat in op de dag nadat uw bestelling bij u is afgeleverd. Indien u gebruik wilt maken van de afkoelingsperiode kunt u de retour-procedure volgen:

Retourprocedure stap-voor-stap:

Er kunnen een aantal redenen zijn om een “niet”-defect artikel terug te sturen naar Inktrunner, 
u heeft het verkeerde product besteld.
u maakt gebruik van de teruggave regeling.

Voor een correcte afhandeling kunt u de volgende procedure volgen:

U meldt binnen 14 dagen na ontvangst dat u uw bestelling wilt retourneren via info@www.inktrunner.nl Vermeldt uw factuurnummer, omschrijving artikel en de reden van retour
Het artikel dient binnen 14 dagen teruggestuurd te worden naar:

Inktrunner.nl

Hoofdstraat Oost 35

8471 JH  Wolvega


Vergeet niet uw naam en factuurnummer mee te sturen. De kosten van de retourzending zijn voor de klant, zendingen dienen daarom voldoende gefrankeerd te zijn.
Het risico van de retourzending ligt bij de klant. Om uw risico te beperken kunt u er voor kiezen het artikel aangetekend te versturen.
Zodra het artikel bij ons is aangekomen sturen wij u een email ter bevestiging. De verwerking van de retourzending voeren wij zo snel mogelijk uit, in ieder geval binnen 14 dagen na het ontvangen van de retourzending.

Let op!  Om een bevredigende afhandeling van uw retourzending mogelijk te maken is het volgende van belang:

De meeste van onze producten worden in een beschermende verpakking verstuurd. Indien de verpakking geopend of beschadigd is behoudt Inktrunner zich het recht voor om het geretourneerde product slechts voor een deel te vergoeden.

Verpakkingen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, onaangebroken en in originele staat te zijn; onbeschreven en niet beschadigd

Verpak het artikel goed voor de retourzending; het risico van transportschade is ook voor de klant.